Як зробити торт з цукерок?

Як зробити торт з цукерок?
Торт з цукерок, також як і — сьогодні це досить модний подарунок. Виготовити його не складно, а успіх гарантований. Адже це рідкість зустріти людину, не люблячого солодке. Отже, торт з цукерок майстер клас. цукерки у формі сердечка (300 г), довгасті цукерки (якщо один сорт 600 г, якщо два по 300 г), щільний папір (ватман або картон), двосторонній скотч, клей ПВА, крепова папір (або білі серветки, або біла туалетний папір ), пакувальна стрічка.

ножиці, кисть для клею, графітний олівець, ластик, лінійка, циркуль. смужки шириною 8 см (довжина довільна, наприклад, дві довжини аркуша формату А3). Це буде бічна сторона самого нижнього ярусу торта.

Що залишився шматок від смуги відрізати не слід, нехай кільце буде подвійним для більшої міцності; кола діаметром 10 (2 шт.), 7, 5 см. У кіл слід отчертить ще по колу від краю на 1, 5 см. З паперових деталей виконуємо каркас , на який згодом будемо кріпити цукерки.

Каркас виготовляємо знизу вгору. Від самого великого ярусу до меншого. У двох великих кіл крайнє проведене кільце нарізаємо на смужки. Смужки загинаємо догори. За допомогою двостороннього скотчу приклеюємо смуги шириною 8 см до відігнутим смужках у кола.

Склеюємо бічну частину скотчем. Фото 3 Приклеюємо друге коло.

До кола діаметром 7 см приклеюємо смугу шириною 6 см. У смуги вільний край нарізаємо на смужки довжиною 1 см.

Відгинаємо їх назовні. За допомогою двостороннього скотчу приклеюємо середній ярус до нижнього. З верхнім ярусом проробляємо ту ж операцію, що і з середнім. Приклеюємо верхній ярус.

Зовні весь каркас обклеюємо або креповой папером, або білими серветками або, на худий кінець, туалетним папером. Приклеюємо за допомогою клею ПВА. На нижню частину цукерок-сердечок наклеюємо шматочки двостороннього скотчу. І приклеюємо сердечка на верхню частину нижнього ярусу. Те ж проробляємо з середнім і верхнім ярусами.

До бічній стороні нижнього ярусу приклеюємо смужку двостороннього скотчу. До довгастим цукеркам приклеюємо по шматочку двостороннього скотчу. І приклеюємо їх до бічної сторони нижнього ярусу. Висота середнього ярусу менше нижнього і, можливо, менше довжини цукерок.

Тому цукерки доведеться розрізати навпіл або відрізати зайву частину. Пакувальної стрічкою для міцності пов’язуємо цукерки на кожному ярусі. Ну ось, торт з цукерок і готовий! Приємного чаювання.

Також скориставшись одним з наших майстер класів, ви можете зготовіть оригінальний.

Як зробити торт з цукерок?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий