Як фарширувати щуку?

Як фарширувати щуку?
Щуку вагою не менше 1 кг помити, почистити і випатрати. Відрізати голову і прибрати зябра. Відокремити шкіру від філе і хребта, акуратно надрізаючи щучье м’ясо тонким гострим ножем.

Це, мабуть, найскладніша операція. Надрізати і відокремлювати потрібно акуратно, не поспішаючи, ні в якому разі не надірвавши шкіру. Плавці вирізати не потрібно.

Акуратно стягнути зі щуки шкіру як рукав. Коли шкіра відділена до самого хвоста, перерізуємо ножем хребет.

Від хребта відокремлюємо щучье м’ясо. Потрібно постаратися захопити якомога менше кісток. Дивись також: Шкуру, голову і м’ясо маринувати з перцем, сіллю і не менше 2 годин у холодильнику у вакуумному контейнері це потрібно, щоб позбутися специфічного запаху річкової риби. Білий хліб без скоринки замочити в. Щучье м’ясо скласти в блендер і перетворити на фарш. Додати в блендер дрібно нарізану цибулю, зелень, яйце, столову ложку манної крупи, розмочений хліб, сіль і перець.

Перемолоти до однорідного фаршу і ложкою вмішати в фарш плавлений сирок. Читай також: У 2 3 шари викласти на стіл фольгу, на неї лист пекарського пергаменту. Це потрібно для того, щоб щука не прилипла до фользі. Наповнити щучью шкуру фаршем. Прикласти і закріпити голову.

Обмазати щуку. Щільно згорнути фольгу з пергаментом.

Розігріти духовку до 180 градусів, поставити рибу в духовку і запікати близько години. Потім щуку потрібно вийняти з духовки і дати їй повністю охолонути, і тільки потім розгорнути фольгу. Прикрасити майонезом, розрізати на порційні шматки і подавати.

Читай також: Читай також на I. UA:.

Як фарширувати щуку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий