Скільки варити свинину?

Скільки варити свинину?
Інгредієнти супу зі свинини Полкило свинини, велика банка консервованого горошку, півкіло картоплі, грам триста моркви, голова ріпчастої цибулі, лавровий лист, будь-які спеції і зелень — за смаком.

Рецепт супу з свинини з горошком Порізати тонко цибулю, кубиками 1 сантиметр — свинину та картоплю, тонкими кружками — морква. Закип’ятити каструлю води, додати сіль спеції. Закинути картоплю, через 10 хвилин — моркву і цибулю.

Ще через 5 хвилин — зелений горошок і свинину. Варити ще 10-15 хвилин. Подавати з зеленню. Інгредієнти для плову зі свинини Сіль, перець, шафран, червоний перець — за смаком Рецепт плову зі свинини 1. Промити рис, замочити в підсоленій воді (чайна ложка солі).

2. Порізати свинину маленькими шматочками. 3. Розігріти емальовану каструлю, налити масло. 4. Викласти в емальовану каструлю м’ясо. 5. Обсмажувати 20 хвилин. 6. Цибулю почистити і нарізати кільцями.

Додати в каструлю. Обсмажувати 5 хвилин.

7. Моркву очистити і порізати соломкою. Додати в каструлю.

Обсмажувати 10 хвилин, помішуючи. 8. Викласти рис. 9. Додати спеції і родзинки.

10. Варити плов ще 20-25 хвилин, помішуючи. В ідеалі, використовувати казан замість емальованої каструлі.

Подивіться ще й як!.

Скільки варити свинину?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий