Склад сиру

Склад сиру
Сир, приготований традиційно, а саме сквашування молока і видаленням отриманої сироватки, прийнято розділяти на види, відповідно кількістю міститься в ньому жиру. — Знежирений (0, 6%), — нежирний (1, 8% — 3%), — класичний (4, 0% — 18, 0%), — жирний (19% — 23%). Саме тому склад сиру і його харчова цінність можуть варіюватися в певних рамках. Харчова цінність сиру Харчова цінність це вміст білків, жирів і вуглеводів в 100гр продукту.

Жири = 0, 6 — 23 гр Вуглеводи = 2 — 3, 3 гр Енергетична цінність (калорійність) сиру Енергетична цінність, або калорійність — це кількість енергії, що вивільняється в організмі людини з продуктів харчування в процесі травлення. Калорійність сиру = 155, 3 — 232, 5 кКал на 100 р. для знежиреного сиру = 105, 8 кКал на 100 г. Вітаміни Вітамін A = 0, 08 мг Вітамін B1 (тіамін) = 0, 04 мг Вітамін B2 (рибофлавін) = 0, 3 мг Вітамін C = 0, 5 мг Вітамін = 0, 4 мг Вітамін (ніацінового еквівалент) = 3, 1722 мг Макроелементи Мікроелементи Залізо = 0, 4 мг.

Склад сиру

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий