Чим корисні баклажани?

Чим корисні баклажани?
Баклажан відомий багатьом нашим співвітчизникам, він є невід’ємним атрибутом російської кухні. Запечені і фаршировані баклажани, ікра з баклажанів, який російський людина цього не Пробував? Окрім вживання, баклажан культивується в південних районах Російської Федерації і є однією з основ раціону населення тих місць. Однак не багатьом відомо, що баклажан крім своїх прекрасних поживних властивостей має цілющі властивості.

Так
чим же корисний баклажан? Чим корисний баклажан? Баклажан містить велику кількість вітамінів, таких як: вітаміни групи В, вітамін С, вітамін Р, вітамін РР.

Баклажан містить значну кількість мікроелементів, таких як: калій, мідь і залізо. Регулярне вживання баклажана знижує рівень холестерину в крові, а за ним ймовірність ряду серцево-судинних захворювань, таких як атеросклероз.

Баклажан містить велику кількість клітковини, яка очищається наш організм і сприятливо позначається на здоров’ї шлунково-кишкового тракту.
Баклажан, благодяря своєї невиской калорійності є відмінний дієтичним продуктом. Баклажан дивовижний овоч, увімкніть його в свій повсякденний раціон і ви помітите легкість і бадьорість. Його регулярне вживання стане прекрасною профілактикою цілого ряду захворювань, а також сприятиме втраті зайвої ваги.

Чим корисні баклажани?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий