Що приготувати з капусти?

Що приготувати з капусти?
Як смачно приготувати капусту в духовці? Чи не банально згасити, а
приготувати воістину панське страва з капусти Сьогодні готуємо рецепт капусти, який у світовому просторі
Капуста по-румунськи.

Чому саме по-румунськи не намагатися, а якщо хто в курсі,
напишіть у коментарях за величезне спасибі. Ну, і звичайно, основний інгредієнт,
який запасаем це свіжа капуста. Решта йдуть за компашку, в групі підтримки,
надаючи нашої панійка гламурний смак.

Всі міряємо чашками щоб уникнути проблем з вагами. Значить, свіженький вилок рубаємо навпіл,
а потім ділимо його на частини товщиною приблизно з 1-1, 5 см. Ось такими рівними напівколами обробляв, весь качан.

Тепер, прописуємо
капусті соляні ванни на 10 хвилин. Соляний розчин робила з розрахунку 1 ст. л. на 1 літр води. У ньому капусточка і відмокала.

Потім її треба витягти і помістити в друшляк, щоб стекла вода.
Поки відбуваються всі ці капустяні маніпуляції,
змішайте натертий сир з хлібними крихтами. До речі, можна використовувати панірувальні сухарі,
тоді їх візьміть менше в 2 рази.

І ще одне тілорух необхідно з’єднати сметану з борошном. Я цю суміш ще підсолила і удобрити перцем і сухими травами. Ароматизація пройшла успішно і суміш вдалася.

Рухаємося далі, паніруємо в борошні наші капустяні заготівлі та
обсмажуємо їх до золотистого кольору. Викладаємо рядочками у форму для запікання.

До речі, не тушуйтесь і не нервуйте, якщо капуста при
перевертанні втратить цільну форму. То не суть важливо, викладайте, як вийде, все одно зверху закриємо ароматної шубкою. Ну, і нарешті фінальні штрихи перед запіканням
спочатку рівномірно розподіліть сметану, а потім посипте сирно-хлібної сумішшю.

Запечатують фольгою і на 30 хвилин при 180 градусах млоїте нашу панійка. Поки все печеться ви можете почитати інші на нашому сайті! Потім розкриваємо і запікаємо до золотистої шапочки. Я зазвичай ставлю режим гриль і процес закінчується через 5-7 хвилин.
Ось таку принадність ми будемо споглядати на виході.

Залишилося поділити порційно і подати до якогось м’ясної страви. У мене ось котлетки без ліплення, вони з
капусткою,
приготовленої в духовці, як кулак на око. А капусточка це ж точно панський варіант! Просочити сметаною, під сирною шапочкою,
зверху хрустка і чарівно м’яка всередині,
порадує тонкий вишуканий смак найвибагливішого гурмана.
По-о, розповіла,
як смачно приготувати капусту, сподобався рецепт?

Якщо так, тоді загляньте ще в ці капустяні рецептики
А можете заглянути на сайт Логопед і діти і дізнатися, як можна весело провести з дітьми осіннє свято
11. 04. 2013 —
04. 04.

2013 —
03. 04.

2013 —
31. 03.

2013 —
31. 03.

2013 -.

Що приготувати з капусти?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий