Що приготувати до пива?

Що приготувати до пива?
Як добре після робочого дня зустрітися з друзями і поспілкуватися за кухликом пива! Пиво смачне, пінне, та й стіл не порожній вже заздалегідь приготовлені пивні закуски. Та не ці покупні й пересоленние снеки або сушена риба, яку іноді і не прожуешь.

А закуски під пиво, приготовані своїми руками.

Разом з ними будь-яке застілля перестає бути просто застіллям.

Це майже свято. Неважливо, чому раптом у вас вдома зібралися гості для того, щоб випити пива: подивитися футбол, просто поспілкуватися, відпочити або щось відзначити. Головне, що ваш стіл не буде, як в стіл в студентському гуртожитку ніяких пакетиків з сухариками або чіпсами (прочитайте ще раз склад на упаковці і апетит відразу пропаде!), Тільки тарілки з красиво розкладеними закусками. Часто закуски набагато більш актуальні для гостей, які вирішили випити пива, ніж гарячі страви або салати.

Готувати їх швидко і легко, можна зробити кілька варіантів, вони можуть бути гарячими або холодними. І вони відмінно підходять під пиво!

Кілька витрачених на кухні хвилин і пиво пити вже набагато веселіше! Спеціально купувати продукти для закусок не варто (якщо тільки ви не палко бажаєте приготувати щось особливе). Завжди можна обійтися тими продуктами, які є в наявності просто зараз. Рецептів закусок безліч і кожен раз можна пробувати нові види і способи приготування.

Головне правило закусок вони не повинні бути занадто ситними. Все-таки це не основне блюдо, а саме, що просто закуска. Тому не придумуйте складносурядні блюда, тут треба бути максимально простим!

Як вже говорилося, закуски до пива можна готувати практично з будь-яких продуктів: з риби, м’яса, овочів. Можна приготувати нескладні бутерброди мул канапе, посмажити картоплю фрі, спекти солоне печиво.

Або ще простіше просто посмажити грінки разом з часником.
А щоб урізноманітнити закуски готуйте соуси! У меню пивних барів закусок відведено цілі сторінки, але вони все одно, на жаль, не відрізняються особливою різноманітністю. Натхнення там шукати не варто.

Шукайте рецепти закусок до пива в кулінарних книгах чи питайте у друзів. Чоловіки, до речі, знають їх багато! Головний секрет простих закусок форма подачі.
Наприклад, креветки можна просто відварити і подати до столу. Але це нецікаво!

Краще приправити їх спеціями і соусами, оформити блюдо листям салату, помідорами чері та оливками. Або ж подати креветки на шпажках разом з шматочками овочів. І ось вже просте блюдо можна віднести до розряду оригінальні закуски. Для різноманітності закуски в клярі.
Для цієї страви підійдуть будь-які продукти та овочі, і м’ясо.

Умочуйте їх в кляр і обсмажуйте на сковороді. Будьте впевнені, блюдо зникне з тарілки, раніше, ніж встигне охолонути! Якщо у вас готується пивна вечірка, то наші рецепти можуть вам стати в нагоді. І не забудьте, що все-таки, крім закусок, для певних посиденьок дуже важливо мати хорошу компанію! Знадобиться: 400 грам листкового тіста, 1 жовток, тертий сир, мак, кмин, інші спеції за смаком.

Приготування: Листкове тісто розкачати в пласт 50 50 см. Тісто змастити жовтком, 1/2 тесту покрити шаром тертого сиру, потім накрити другою половиною. Розкачати качалкою. Духовку розігріти до 220 градусів.

Тісто нарізати на смужки шириною 2 см, зробити зі смужок спіральки, викласти їх на деко, змастити жовтком. Випікати близько 10 хвилин до золотистого кольору. Посипати маком або кмином. Для кошичків: 4 картоплини, 1 ст. ложка з гіркою крохмалю, l чайної ложки солі, 1 яйце, кріп, мускатний горіх,.
Для начинки: 2 шт. філе оселедця, 1 яблуко, 1 цибуля ріпчаста (краще солодкий фіолетовий), майонез, зелень. Картоплю помити, почистити і нарізати тонкою соломкою.

До картопляної соломки додати крохмаль, яйце, мускатний горіх, сушений кріп.
Перемішати і в самому кінці додати сіль. Силіконові формочки для кексів змастити олією і викласти картоплю, формуючи кошички з дном і бортами.

Важливо, щоб картопляна соломка заходила на стінки кошичків. Ставимо в духовку запікатися протягом 10-15 хвилин при температурі 220 градусів. Даємо кошиках охолонути у формочках, а потім акуратно їх дістаємо.

Для начинки оселедець і яблуко нарізаємо тонкими скибочками, цибулю тонкими кільцями.
Викладаємо все в кошички і прикрашаємо зеленню і поливаємо майонезом перед подачею на стіл. Знадобиться: 6 скибочок білого багети, пучок шпинату, 2 зубчики часнику, 50 грам вершкового масла, 70 грам сиру Дор Блю (якщо не подобається, можна замінити звичайним твердим сиром або бринзою), перець за смаком.

Шпинат дрібно порізати і згасити на сковороді на вершковому маслі близько хвилини. Видавити в шпинат часник і додати перець. Сир нарізати дрібно або потерти на тертці.

Змішати сир зі шпинатом
На тонко нарізаний багет покласти суміш шпинату з сиром і запекти в розігрітій до 220 градусів духовці хвилин 5-7.
Знадобиться: кілька свіжих великих помідорів, банку консервованих (або смажених) печериць, сир (хто який любить). Приготування: Нарізати і розкласти на блюдо кружечки помідорів, посолити, поперчити, зверху посипати подрібненими печерицями, посипати тертим сиром. Поставити в духовку або мікрохвильовку. Коли сир розплавиться виймайте!.

Що приготувати до пива?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий