Що приготувати на швидку руку?

Що приготувати на швидку руку?
Напевно в житті кожної читачки або відвідувача мого кулінарного блогу не раз бувало таке, що на приготування вечері (або обіду) залишалися лічені хвилини. Причин брак часу завжди багато, але мета одна зробити смачне і ситне блюдо. У таких ситуаціях я найчастіше готую макарони з яким-небудь соусом. Це така собі моя кулінарна палочка-виручалочка.

До слова, цей рецепт
спагетті з грибами і часником в томатному соусі на моєму сайті з’явився не просто так. Тут одразу співпало два випадки спочатку я не так давно отримала довгоочікувану посилку від компанії Кальве з новими натуральними кетчупами в подарунок, а потім ми всією сім’єю пізно повернулися з прогулянки, і я повинна була зробити смачну вечерю, поки чоловік ставив машину на парковку.

Якщо ви погляньте на інгредієнти до цього рецепту, то напевно зверніть увагу на новий Неаполітанський кетчуп Кальве. Вибрала його неспроста, а щоб доповнити овочеву складову страви. Взагалі, я не спец в томатних пастах і кетчупах, тому саме Неаполітанський запропонував чоловік (він з кетчупом хоч торт може з’їсти), коли дізнався, що я буду готувати.

Як пізніше з’ясувалося, вибір був зроблений вірно такий кетчуп, напевно, не для щоденного буденного споживання, йому місце, наприклад, у піці або пасті (спагеті). У кетчупі добре відчуваються нотки трав, при цьому сам базилік виражений не яскраво (швидше він навіть більше помітний візуально в кетчупу), що навіть дуже добре. Сам по собі кетчуп не гострий, пряний, з невеликою кислинкою, що на мою думку ідеально для спагетті з грибами, які я з ним приготувала.

Що приготувати на швидку руку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий